section-63beb9c

Welkom bij
Autorijschool Tol!

Wil jij zo snel mogelijk starten met lessen? Heb je vragen of wil je advies?
Neem dan contact op met: 06-40772608. Whatsap mogelijk.

Je wilt niet meer afhankelijk zijn van je fiets, anderen of het openbaar vervoer en wilt graag je autorijbewijs halen. Dan ben je bij autorijschool TOL op het juiste adres die jou graag op weg helpt. Kwaliteit staat bij autorijschool TOL hoog in het vandaal. Het uitgangspunt is dat een positieve belevenis en persoonlijke aandacht de basis is voor een tevreden klant. Met duidelijke afspraken en regels ervaar je als leerling meer plezier in de rijlessen en kom je sneller tot goede resultaten.

Rijschool TOL hanteert een traject waarbij de leerling door middel van praktijklessen in vier fases wordt klaargestoomd voor het examen. Iedere fase bestaat uit diverse instructieonderdelen die van belang zijn om sociaal, veilig, vlot en milieubewust deel te nemen aan het verkeer. Wanneer alle vier de fases voldoende zijn afgesloten mag de leerling op voor het praktijkexamen. Uiteraard worden de lessen afgestemd aan het niveau en vorderingssnelheid van de leerling.

De rijlessen worden aangeboden in een Volkswagen Golf. Dit zijn betrouwbare en makkelijk te besturen auto's. Ideale auto om het autorijden in te leren dus!

//autorijschooltol.nl/wp-content/uploads/2022/11/welcome_image.jpg
section-2261b58

Wil jij zo snel mogelijk starten met lessen?
Heb je vragen of wil je advies?

neem dan contact op met: 06-40772608. Whatsap mogelijk.